Card no. 10

Posted on februar 27, 2016

2 Responses

 1. Kristin Hippe
  16. november 2016

  Is this picture for sale, and if so what is the price ?

  • Cathrine Muryn
   16. november 2016

   Hei Kristin, takk for hyggelig henvendelse. Jeg tar sjansen og svarer deg på norsk. Siden min er på engelsk da jeg har bodd utenlands og har det største markedet i Frankrike og Katalonia. Det bildet du ønsker deg er dessverre solgt. Så og si alle de eldre bildene er solgt men jeg maler stadig nye. Et bilde på den størrelsen (140 x130 cm) koster kroner 32.000.

   Jeg kommer til å åpne huset før jul og vise fram noe av det siste jeg har malt. Du er hjertelig velkommen innom. Vi holder åpent søndag den 4. desember og søndag den 11.desember fra kl 11 til 14. Adressen er Toveien 38, Nesoddtangen. Ellers så må du gjerne legge meg til på Facebook. Det er gjerne først der jeg legger ut nye bilder.
   Vennlig hilsen,
   Cathrine
   mobil 40878085

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.